Hírek

Július végén indul a pótfelvételi időszak

Magyar állami ösztöndíjas és önköltséges formában is van még lehetőség bejutni a Miskolci Egyetem 2024 szeptemberében induló képzéseire. A pótfelvételi várhatóan 2024. július 30-án kezdődik, a jelentkezési határidő augusztus 7.

  • Egyetem
  • Felvételi
  • Oktatás
  • University
2024. július 25. / Frissítve: 2024. július 30. 08:13

„Ne csüggedjenek, akik lemaradtak az általános felvételi eljárásról, vagy nem jártak sikerrel a felvételi első körében.

Pótfelvételi eljárásban a Miskolci Egyetem valamennyi kara hirdet még képzéseket, amelyek nyitva állnak és várják a jelentkezőket”

– hívta fel a figyelmet Dr. Szilágyi Roland, a Miskolci Egyetem oktatási rektorhelyettese a felvételi eredményváró Pont Ott Partin, július 24-én este a Csengey-kertben.

Az informatika, műszaki, orvos- és egészségtudomány, pedagógusképzés, sporttudomány és természettudomány képzési területeken magyar állami ösztöndíjas és önköltséges formában lesznek elérhető tanulmányi helyek.

A bölcsészettudomány, gazdaságtudományok, jogi, művészet, művészetközvetítés, valamint a társadalomtudomány képzési területekre azonban már csak önköltséges képzésekre lehet majd jelentkezni.

A pótfelvételi lehetősége várhatóan 2024. július 30-án nyílik meg a www.felvi.hu E-felvételi oldalán, a jelentkezési határidő 2024. augusztus 7., éjfél. A jelentkezéshez – az általános eljáráshoz hasonlóan Ügyfélkapun keresztül történő hitelesítés szükséges.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír