Hírek

Visszatekintő – 2023. december

  • Egyetem
2024. január 29.

Képzések, értékek, szépségek – két napban a miskolci egyetem

„Felmérések igazolják, hogy a Miskolci Egyetemen megszerzett diplomának munkaerőpiaci értéke van” – hangzott el a Miskolci Egyetem nyílt napjainak megnyitóján. A miskolci universitas Észak-Magyarország legszélesebb képzési kínálatát mutatja be a felvételi előtt állóknak december 7-én és 8-án.

Környezetvédelmi startup ötletek versenyeztek

Napjaink környezetvédelmi problémáira fókuszált a Miskolci Egyetem Startup ötletversenye, amelyre tíz csapat nyújtotta be jelentkezését. A projektbemutató döntőben az első helyezést egy természetes hidrogénforrásokat kutató cég megalapításának ötletével a Műszaki Föld- és Környezettudományi Kar hallgatóiból álló HydroGen csapata nyerte el.

Egyetemi advent – adománygyűjtés indult az első gyertya fényénél

Jótékonysági adománygyűjtéssel indult a karácsonyi készülődés időszaka a Miskolci Egyetemen december 1-jén, amikor meggyulladt az első gyertya az universitas adventi koszorúján.

A miskolci egyetem is a MOB kettőskarrier-program partnere lett

A Magyar Olimpiai Bizottság 23 felsőoktatási intézménnyel – köztük a Miskolci Egyetemmel – írt alá együttműködési megállapodást szerdán, a Magyar Tudományos Akadémián megtartott ünnepség keretében a MOB Kettőskarrier-programjának kapcsán.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír