felnottkepzes
Felnőttképzés

Angol haladó nyelvtanfolyam

A képzés megnevezése
Angol haladó nyelvtanfolyam
Képzési szint
Nyelvi képzés
Képzési terület
Nyelvi
Képzés jellege
Kontakt/Online
Képzés időtartama
30 óra

Áttekintés

A képzés célja

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az élet különböző területein, valamint a munka világában végzettségüknek és képesítésüknek megfelelő szintű szóbeli és írásbeli kommunikáció létesítésére és fenntartására idegen nyelven.

Bővebb leírás

A nyelvtanfolyam célja, hogy hozzásegítse a résztvevőket a fontosabb információk megértéséhez olyan szövegekben, amelyek ismert témákról szólnak, és gyakori élethelyzetekhez kapcsolódnak a munkahely, a vásárlás, a szolgáltatások, a szabadidő stb. terén. Segít elboldogulniuk a legtöbb olyan helyzetben, amely a nyelvterületre történő utazás során adódik. A tanfolyam résztvevői egyszerű, összefüggő szöveget tudnak majd alkotni olyan témákban, amelyeket ismernek, vagy amelyek az érdeklődési körükbe tartoznak. Le fognak tudni írni élményeket és eseményeket, továbbá röviden meg tudják majd indokolni különböző álláspontjaikat és terveiket.

Megvalósítás: hétfői és szerdai napokon, 10X3 óra, 17 órai kezdettel

A képzésen való részvétel: online

A  képzés során nyújtott teljesítmény ellenőrzésének, értékelésének módja: szóbeli oktatói visszacsatolás

A tanúsítvány kiadásának a feltételei: a megengedett mértéket meg nem haladó hiányzás

A megengedett hiányzás: a képzési idő maximum 30%-a (9 tanóra). Az ezt meghaladó hiányzás esetén a képzésben résztvevő nem kaphat tanúsítványt

A képzési díjat a képzés költségviselője a Miskolci Egyetem MBH Bank Nyrt-nél vezetett 10102718-51382100-01005004 számú bankszámlájára banki átutalással fizeti meg a képzés megkezdése napjáig IOES01001T + résztvevő neve közleménnyel.

Képzési díj

65.000 Ft

Képzés helyszíne

Miskolci Egyetem/online tér

Vitányiné Varga Erika
Képzésfelelős
Nagyné Varga Orsolya
A képzés oktatója