Eseménynaptár

Dolgozói sportnap

Dolgozói sportnapot rendez az FDSZ és az egyetemi Sportközpont közös szervezésben június 21-én 08.00-15.00 között a Miskolci Egyetem Sportközpont műfüves és szabadtéri pályáin.

2024. június 21, péntek
08:00
  • Alapítvány
  • Campus
  • Egyetem
  • Munkatársak
  • Sport

A sportágak tekintetében igyekeztek az igényekhez alkalmazkodni:

Kispályás foci (férfi-női vegyes csapatot kell indítani, egyszerre 5 mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodik a játéktéren, akikből két főnek női játékosnak kell lennie, ennek megfelelően minimum 6, cserejátékosokkal maximum 10 fő nevezhető. Egy szervezet több csapatot is nevezhet, a játéktudás nem feltétel.

Nevezés itt: https://forms.gle/pzF9KVmSfo2wCR2BA

 

Darts bajnokság (minden csapat korlátlan számú női és férfi versenyzőt nevezhet, a lebonyolítási rendet és a játékszabályokat a nevezők számának ismeretében határozzuk meg.)

Nevezés itt: https://forms.gle/QMmBtcenqowe7fnQ8

 

Csocsó bajnokság (két fős csapatok jelentkezését várjuk 1 kategóriában, nincsen nemekre vonatkozó megkötés (lehetnek vegyes csapatok is)

Nevezés itt: https://forms.gle/RpdcHFyFwggwJ28P8

 

Kötélhúzás (10 fős csapatok jelentkezését várjuk, minden csapatban minimum 4 fő női versenyző nevezése kötelező, egy szervezet több csapatot is nevezhet)

Nevezés itt: https://forms.gle/GkF39u9g7J7YGrC29

 

Főzőverseny (A versenyszám célja a mozgásra kevésbé vágyó munkatársaknak is versenyzési lehetőség biztosítása, valamint minden egység úgy készüljön erre a versenyszámra, hogy a saját csapatának az ebédjét tudja ezáltal biztosítani. Bármit lehet készíteni, kategória megkötés nincs, minden hozzávalót az egység magának intézi, a szervezők tűzifát és sörpadokat biztosítanak a versenyszámhoz). Az első 10 jelentkező csapatnak, az FDSZ 20 000 Ft értékű utalványt biztosít.

Nevezés itt: https://forms.gle/JQ6yWuePZ6yXfaBB7

 

Asztalitenisz (női és férfi egyéniben, valamint vegyes párosban várjuk a nevezéseket)

Nevezés itt: https://forms.gle/zXLSnq5FD2akZgAG8

 

Cornhole (2 fős csapatok játszák, akik babzsákokkal próbálnak beletalálni egy táblán lévő lyukba, ami alapján pontokat szereznek.

Nevezés itt: https://forms.gle/x32WB2ghuzFB2RLN6

 

Nevezési határidő: 2024. 06.15., 14:00

 

Kérdés vagy észrevétel esetén keressék a Sportközpont kollégáit valamelyik elérhetőség egyikén: sportiroda@uni-miskolc.hu vagy 14-56-os mellék.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír